Sinun hetkesi hoitola!

Meiltä laadukkaat hoitotuotteet

Hoitolastamme Jyväskylässä on käytössämme  RefectoCil-kestovärit, Ella Baché- ja Académie- ammattisarjat, Phytocéane-voiteet, Camillen 60 -käsi- ja jalkahoitotuotteet, PhD-vahat sekä Pandhy´sokerit,Yumi™Lashes.

 www.rohdos-ala.fi

Kauneus- ja jalkahoitola Cosmeticsissa nautit laadukkailla tuotesarjoilla toteutetuista hoidoista. Meiltä voit myös ostaa laadukkaat kotihoito tuotteet, neuvomme sinua mielellämme. Tule tutustumaan valikoimaan lähemmin kauneushoitolaamme Jyväskylän kävelykadulle. Tarkemmat osoitetiedot löydät täältä.                       

                                                                                                                                                                                                                                                           

ella bache

Ella Baché on erittäin tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Ensimmäinen tuote, heleyttävä vitamiinivoide Crème Tomate on klassikko tänäkin päivänä. Ella Bachélla on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin ”syötävän hyviin” raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta. ”Skin Good Enough to Eat!”

Académie Scientifique de Beauté- ammattikosmetiikkasarja:

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Académie Scientifique de Beauté valloittaa monipuolisuudellaan. Académie sopii laatua arvostavalle käyttäjälle. Tuotteiden tehoaineet on valittu huolella ja niiden pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. Académie-tuotteilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia sekä kotona että kauneushoitolassa.

Ihoa hoidetaan yksilöllisesti tieteellisen, kolmivaiheisen menetelmän avulla:

Vaihe 1: Puhdas, raikas iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden hyvät vaikutukset.
Vaihe 2: Kosteutettu iho on tasapainoinen ja se sekä näyttää että tuntuu hyvältä.
Vaihe 3: Ihon yksilölliset erityistarpeet tarvitsevat tehokasta täsmähoitoa.

phytoceane tuotteet

Phytocéane-tuotesarja:

Bretagnen Saint-Malo sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Sen satama on tarjonnut aikojen alusta lähtöpaikan seikkailuille kaukaisiin maihin. Sieltä on tehty tutkimusmatkoja maapallon joka puolelle, kaukaisille merille ja aarresaarille. Phytocéane on syntynyt noiden seikkailujen inspiroimana. Sen luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Hemmottelevat hoidot ovat hakeneet inspiraationsa Aasiasta.

Kosteutus kaunistaa: Jokainen Phytocéane-tuote pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näin iho on jatkuvasti suojassa kuivuuden aiheuttamilta ongelmilta, joita ovat mm. ärtyisyys, läikikkyys, hilseily ja rypyt. Hyvin kosteutetun ihon on helppo hyödyntää myös muiden raaka-aineiden teho.

Merten kultaa: Syvyyksistä löydetty ja merten kullaksi nimetty levä, Jania Rubens, on kehittänyt erityisen puolustusjärjestelmän, joka suojelee sitä ympäristön rasitteilta. Tämän kykynsä ja poikkeuksellisen mineraalipitoisuutensa ansiosta Jania Rubens tarjoaa iholle kosteutta ja suojaa harvinaisen tehokkaalla tavalla. Se on vaikutuksiltaan niin ainutlaatuinen, että tutkijat ovat lisänneet sitä lähes jokaiseen Phytocéane-tuotteeseen.

Kestävää kehitystä: Phytocéane-tuotteissa on luonnollisia, korkealaatuisia ja huolellisesti tutkittuja merellisiä vaikuttavia aineita. Niiden kerääminen, viljely ja valmistus hoitaviksi tuotteiksi noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. Sekä ihosi että luonto ovat tasapainossa.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito:

RefectoCil-kestovärit:

RefectoCil-kestovärit tarjoavat kestävää kauneutta ripsille ja kulmakarvoille. RefectoCil on kestovärjäyksen tunnetuin tuotemerkki, joka samalla hoitaa ripsiä. Kestovärit korostavat silmiä ja saavat ne näyttämään säihkyviltä vuorokauden ympäri.           

Beauty Lash Growth boosterin avulla saat luonnollisen ripsipidennyksen kuluttamatta ripsiä. Growth Booster stimuloi ripsien kasvua. 


Säännöllisen käytön jälkeen omat ripsesi ovat tuuheammat, vahvemmat ja pidemmät sekä luonnollisen kauniit.

Growth Boosterin vaikuttava aine Black Sea Rod Oil pidentää ja tehostaa merkittävästi ripsen kasvuvaihetta. Ripsen juuret vahvistuvat aktivoituneen solutason ansiosta. Näin ollen ripsistä tulee vahvemmat ja ennenaikainen ripsien irtoaminen estyy. Muut vaikuttavat aineet ovat D-panthenol, biotin ja hyaluronihappo. D-panthenol ravitsee ja antaa kiiltoa. Hyaluronihappo kosteuttaa ripsen juuria ja estää ripsiä kuivumasta. Biotin toimii ”kauneusvitamiinina”. Tuote toimii myös kulmakarvoihin.

Säännöllinen käyttö takaa kestävän lopputuloksen
Levitä seerumi iltaisin yhdellä vedolla eyelinerin tapaan puhtaalle ja kuivalle ripsirajalle. Growth Boosterin vaikutus alkaa näkyä kun tuotetta on käytetty muutaman viikon ajan. 6 viikon jälkeen ripsesi ovat jopa 75 % pidemmät. Yksi pakkaus Growth Boosteria riittää noin 4-5 kuukaudeksi.

- jopa 75 % pidemmät ripset
- tuuheammat ja vahvemmat ripset
- tieteellisesti todistettu toimivuus
- kliinisesti testattu

                                                                                                                                                                                                                                                          

Camillen 60 -jalkojen- ja käsienhoitotuotteet:

Camillen 60 on monipuolinen ja tehokas tuotesarja jalkojen ja käsien hoitamiseen. Tärkeänä tehoaineena Camillen 60 -tuotteissa on luonnon rohdoskasvinakin tunnettu kamomilla, joka hoitaa ihoa monipuolisesti estäen tulehduksia, laskien turvotusta ja uudistaen ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan voiteet, öljyt ja muut hoitotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia. www.rohdos-ala.fi

PANDHY’S™

AINUTLAATUISET
SOKEROINTI-TUOTEET

Patentoidut sokerit -
Kattavin valikoima ennen- ja jälkeen tuotteita sekä menetelmiä


 

PhD -vaha ammattikäyttöön:

PhD on ammattikäyttöön tarkoitettu, täysin hygieninen vaha. Sano hyvästit viruksille ja bakteereille! PhD:n ainutlaatuisuus perustuu kertakäyttöisiin vahatuubin päihin. Jokaiselle asiakkaalle vaihdetaan uusi pää vahatuubiin. Lisäksi päissä on vahan takaisinvirtauksen estävä venttiili, joka takaa sen, ettei iholla käynyttä vahaa pääse takaisin tuubiin, näin vaha pysyy aina puhtaana. Sopii kehon kaikkien karvojen vahaukseen, karvat alkavat kasvaa n. 3 - 6 viikon kuluttua vahauksesta, riippuen karvan kasvuvaiheesta.

Tuotteet löydät myös täältä!

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148