Sinun hetkesi hoitola!

  Kasvohoidot

.

Klassiset ja erikoiskasvohoidot Cosmeticsista

Kasvohoito on tehokas ja nautinnollinen tapa hoitaa kasvojesi ihoa kokonaisvaltaisesti.

Hemmottele itseäsi klassisella kasvohoidolla, joka sisältää pitkän(n.40min.) todella rentouttavan hieronnan, jossa hierotaan decoltee, kaula, korvat, pään alue ja tietenkin kasvot.

Tehokkaan kosteutuksen ja rentoutuksen yhdistävä hoito, jossa yhdistyvät nautinnolliset tuotteet ja syvärentouttava hieronta. Hoidon jälkeen iho on täyteläisempi, rentoutuneempi, miellyttävämmän tuntuinen ja täytetty kosteudella.

Académie-erikoiskasvohoito

Teemme hoitolassamme Jyväskylässä erikoiskasvohoitoja laadukkailla Académie-tuotteilla

Kauneushoitola Cosmeticsissa nautit ihanista Académie-tuotteilla tehdyistä erikoiskasvohoidoista. Nämä kasvohoidot sopivat niin naisille kuin miehille ja ne tepsivät kosteutta kaipaavalle, rasittuneelle sekä herkälle iholle. Oma erikoiskasvohoitonsa löytyy myös silmänympärysten hoitoon. Académie-tuotteet edustavat tieteellisen ihonhoidon huippua, joten niitten laatuun ja turvallisuuteen voi luottaa.

Académie-erikoiskasvohoitojen hinnat

 • Rasittuneen ihon happihoito (Soin Oxygénant Stimulant) n. 1 ½ h  90,00 € rasittuneelle  iholle virkistystä tarjoava ”happihoito” stimuloi ihon toimintoja ja palauttaa luonnollisen heleyden.
 • Kosteuttava tehohoito (Hydratation Optimale) n. 1 h 80,00 € ihon ylimmät kerrokset kosteuttava tehohoito, siloittaa kuivuudesta johtuvat rypyt ja tekee ihosta pehmeän, joustavan ja heleänvärisen.
 • Herkän ihon tehohoito (Soin Désénsibilisant Anti-Rougeurs) n.1 ½ h 87,00   herkälle iholle sopiva, punoitusta vähentävä erikoishoito, joka rauhoittaa, raikastaa ja tekee ihosta jälleen kauniin ja tasaisen.
 • Académie Men( Cleansing and Energizing Treatment) n. 1 h 60,00 € puhdistava ja energisoiva hoito kaikille iholaaduille. Hoito poistaa ihosta epäpuhtauksia, stimuloi ja palauttaa ihon elinvoimaisen ulkonäön. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä ja kiinteältä.
 • Silmänympäryshoito (Soin Contour des Yeux Anti-Rides) 35 min 40,00 €  hellii haurasta silmänympärysihoa silottaen ja kosteuttaen tehokkaasti. Voi tilata myös kasvohoidon yhteyteen.

Varaa aika kauneushoitolaamme, keskustellaan toiveistasi ja katsotaan, millainen hoito olisi sinulle paras. Tarjoamme monipuoliset kasvohoidot, klassisista kasvohoidoista, erikoiskasvohoitoihin sekä anti-aging laitehoitoihin.

Radiofrekvenssihoito, timanttihionta sekä muut erikois- ja laitehoidot

Kasvohoitoon saadaan tehokasta, mutta turvallista ja hellävaraista tuloksellisuutta erilaisilla laitehoidoilla. Hoitolassamme on tarjolla:

 • Radiofrekvenssi eli RF-kiinteytyshoito: tulevaisuuden kasvohoito kiinteytykseen ja rypyille.
 • Timanttihionta: tasaisemman ihon uudistava ja kirkastava kasvohoito.
 • Neulaton mesoterapia: superhoito, joka todella nuorentaa,tehokas vaihtoehto injektiohoidoille.
 • Académie-erikoiskasvohoidotyksilöllisesti suunnnitellut hoitomuodot.

Lue lisää hoidoista. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarkempia tietoja. Kerromme mielellämme enemmän kasvohoidoista.

Kasvohoitojen hintoja

 • Pika kasvohoito : kuorinta, tehoampulli, hieronta ja naamio.  n.1h  47,00 €.
 • Kasvohoito: kuorinta, ampulli / tehoseerumi, pitkä hieronta ja naamio. n.1 ½ h: 72,00 €.
 • Erikoiskasvohoidot: sarjakohtaisilla tehoaineilla toteutetut hemmottelevat kasvohoidot, 80,00 - 120,00 €.   Erikoiskasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, höyrytyksen, kuorinnan, ampullin / seerumin, (syväpuhdistuksen), pitkän hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

Timanttihionnan ja muiden laitehoitojen hinnat löydät kyseisten hoitojen sivuilta.

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148