Sinun hetkesi hoitola!

Caretech - Multi Injector

Täyttökohotushoito

jolla vaikutetaan mm. pienten, keskisuurten ja suurten ryppyjen sekä juonteiden kohottamiseen

Miten Se Toimii?

Caretech Multi Injector nostaa alipaineella hellästi hoidettavan alueen ihoa jolloin voidaan antaa joko viisi tai yhdeksän injektiota yhdellä kertaa. Tietokoneohjatun automaattisen ohjelman ansiosta hoito on lähes kivutonta.Kasvoalueen hoitoaika on noin 10 - 15 minuuttia jonka aikana viisi tai yhdeksän neulaa jakaa fillerin tehokkaasti ja tietokoneohjatusti haluttuun syvyyteen.

Kevyt ja ergonominen hoitoinstrumentti sekä viisi tai yhdeksän neulaa automaattisella toiminnolla takaa nopean ja turvallisen hoidon.

Caretech Multi Injector Hoitoalueet

Hoidon aikana

Käytettäessä esim. hyaloronihappoa se täyttää rypyt ja juonteet, kirkastaa ja kosteuttaa ihon sekä lisää elastisuutta.

Caretech - Multi Injector Täyttökohotushoito

390,00

Hyaluronihapon kosteutusvaikutus ihossa

Kuvassa injektoitu stabiloitu hyaluronihappo ihon alla ja vaikukset ihon alla ja päällä.


Mitä on hyaluronihappo?


 Hyaluronihappo on sokerimolekyyleistä koostuvaa ainetta, joka hajoaa ihossa 100 prosenttisesti. Jokaisen ihossa valmistuu itsestäänkin hyaluronihappoa ja lapsen ihon toisessa kerroksessa sitä on noin 32 prosenttia. Hapolla on todettu olevan erinomaisia vaikutuksia kosteutasapainon ylläpitämiseen ja ihon alle injektoituna se pystyykin sitomaan itseensä jopa tuhat kertaisen määrän kosteutta. Ihon pinnalle käytettynä hyaluronipitoisilla tuotteilla voidaan tavoitella kahta vaikutusta, suojaavan kalvon muodostumista ihon pinnalle tai tuotteen imeytymistä ihon pintakerrokseen vaikuttamaan ihon pinnan kosteuteen.

Injektiohoidoilla saadaan merkittäviä tuloksia. Nykyaikaisella injektorilla kaikki on helpompaa jatarkasti säädeltyä, voi valita tarkasti syvyyden ja injektoidun annoskoon. Injektorissa käytetään erityistä multineedle-neulausneulaa, jolla aine saadaan ihon alle turvallisesti. Tuotteissa on myös huikeaa kehitystä ja uusia aluevaltauksia. Uusinta uutta on täyttöliftaus eli injektiohoito, jossa ihon sisään injektoidaan täyteainetta. Tuota samaa täyteainetta siis, jota yleensä laitetaan juonteisiin tai vaikka huuliin.

Injektoimalla stabiloitua hyaluronihappoa ihon alle saadaan kaksi vaikutusta, HETI liftaava nostevaikutus ja KUUKAUSIEN syväkosteutus, koska yksi hyaluronihappomolekyyli pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisen määrän kosteutta.

Hoidossa saadaan injektoitua esimerkiksi tuhat pientä ”hyaluronipalloa” ihon alle liftaamaan ja kosteuttamaan.

Aina kun ihon hoidossa mennään ihon alle on mahdollisuus infektioon, jos iholla on epäpuhtauksia pistotilanteessa tai jälkihoitovaiheessa kotona.

Hyaluronihappo on myös hyvin siedetty, mutta käytön lisääntyessä ja sille altistuttaessa on aina mahdollisuus herkistymiseen ja sitä kautta allergisoitumiseen.

Hyaluronihappo voi ihon alla kapseloitua ja näin se ei luonnollisesti hajoakaan, ainakaan ilman apua. Tuotteissa on toki eroja, hinnassa ja laadussa, siksi injektoitavasta tuotteesta on hyvä tarkistaa ainakin se että se on tutkittu ja hyväksytty eli löytyykö tuotteelta Medical CE merkintä. Tuotteiden koostumuksessa on muitakin eroja ja uuden polven fillereissä, on myös ihoa hoitavia ja tuotteen kestoon vaikuttavia peptidejä mukana.

Hyaluronihappo on täyteainemateriaaleista suosituin ja käytetyin. Yli 90 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla. Kuten kalsiumhydroksiapatiitti, myös hyaluronihappo on keholle tuttu yhdiste ja ne ovat biologisesti hajoavia. Sitä on paljon ihossa ja kehon pehmytkudoksissa. Myös silmiä ja niveliä ympäröivien nesteiden hyaluronihappopitoisuus on suuri.


Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, lisää elastisuutta sekä täyttää ryppyjä ja juonteita. Sisältää monipuolisen ihoa nuorentavan yhdistelmän: 4 peptidiä, 24 amonohappoa, 14 vitamiinia, 8 mineraalia ja entsyymiä.
 

Aquashine Soft Filler:
Kasvot, kaula tai dekoltee-alueella

 • kosteuttaa ihoa

 • supistaa huokosia.

 • vähentää ryppyjä ja juonteita

 • elvyttää väsynyttä ja elotonta ihoa

 • parantaa ihon kimmoisuutta

 • tuottaa uusia ihosoluja

 Aquashine BTX:
Kasvot, kaula tai dekoltee-alueella

 •  kosteuttaa ihoa

 • vähentää ryppyjä ja juonteita

 • elvyttää väsynyt ja elotonta ihoa

 • parantaa ihon kimmoisuutta

 • tuottaa uusia ihosoluja

 • palauttaa kasvojen muotoaEsteitä hoidon suorittamiselle:

 • Raskaus/Imetys

 • keloidit, arpikudoksen liikakasvu

 • Aktiivinen herpes

 • Paikallinen kasvain

 • Täyteaineet alle 1kk laittamisesta

 • Hoitamaton diabetes

 • Verenvuototauti


 

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148