Sinun hetkesi hoitola!

Radiofrekvenssi eli RF-hoito vartalolle

Radiofrekvenssi kiristää löysiä käsivarsia, vyötärön, vatsan ja jalkojen ihoa. Häivyttää raskausarpia. Poistaa pinnallista ja syvää selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, jota voidaan jatkaa ylläpitohoidoilla, jos tarvis.

Caretech RF Cryo hajottaa triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuusrasvasoluissa pienenee täten antaa sinulle tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.

Eri kudoksilla on erilainen vastus, joka huomioidaan uusilla moninapaisilla käsikappaleilla. Koska vastus rasvakudoksessa on korkeampi kuin muilla kudoksilla, silloin hoitovaikutukset kohdistuvat ongelma-alueisiin, eli rasvaan ja selluliittiin muita kudoksia säästäen.

Ääriviivat, muodokkuus ja hoikkuus lisääntyvät, selluliitti ja ympärysmitat pienenevät käsittelyjen edetessä.

RF-lämpö lisää aineenvaihduntaa ja rasvasolujen poistumista. Samoin eri ihokerroksiin kohdistuva lämpö lisää kollageenien muodostumista ja kehittymistä kiinteyttäen sekä tasoittaen velttoa ihoa. Moninapainen RF-tekniikka tunkeutuu orvasketeen, dermikseen, ihonalaiskudokseen ja rasvakudokseen samanaikaisesti.

Sinulle ei voida tehdä hoitoa jos sinulla on

 • tulehdustila kehossa
 • olet raskaana tai imetät
 • sairastat syöpää tai olet vakavasti muuten sairas
 • sinulla on kasvain
 • laskimo- tai verisuonitulehdus
 • alueille joissa on metallia ( kohdun kierukka) ei hoitoa anneta.

 RF-hoito, vartalo  

  käsivarret (30 min   65,00

 •  3 kerran sarjahoito     155,00
 •  6 kerran sarjahoito    315,00                      

   vatsa   ( 40 min)       80,00

 •  3 kerran sarjahoito      195,00
 •  6 kerran sarjahoito      390,00

  pakarat  (40 min)     80,00                                                    

 • 3 kerran sarjahoito     195,00
 •  6 kerran sarjahoito    390,00

 reidet (45 min)         85,00                              

 • 3 kerran sarjahoito      210,00
 • 6 kerran sarjahoito     410,00

  
 

Diatermia

Hoitolassamme Jyväskylässä on käytössä menetelmä, joka tepsii tehokkaasti esim. laajentuneiden hiusverisuonten poistoon

Cosmeticsisa käytetään Diatermia-menetelmää, jolla poistetaan tehokkaasti laajentuneita hiusverisuonia, jotka kuultavat ihon läpi. Parhaiten hoito tepsii selkeästi näkyviin ja yksittäisiin suoniin. Diatermialla pääset helposti ja vaivattomasti eroon myös kiusallisista varsiluomista eli fibroomista.

Diatermia on suhteellisen kivuton hoitomuoto, jolla saavutetaan pysyviä tuloksia nopeasti.Menetelmässä käytetään ohutkärkistä neulaa, johon johdetaan sähköä. On tärkeää kuitenkin huomioida että diatermia ei ole couperosan hoitokeino. Käsittelyn jälkeen ihon punoitus ja lievä turvotus on tavallista.

Käsitelty ihoalue tulee pitää kuivana 1 vuorokauden ajan. Aurinkoa tulee välttää 2 viikkoa.  Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä. Käy tutustumassa myös muihin palveluihimme.

Diatermia

 • 56,00 €

 

 

ReiKi-hoito

 Se rentouttaa, voimistaa, edesauttaa paranemista, lieventää kipuja, edistää omaa hyvinvointia ja tasapainoa…  

 ReiKi-hoito yleensä vaikuttaa suotuisasti ja   lievittää muun muassa erilaisia kiputiloja,   väsymystä, alakuloisuutta, stressin aiheuttamia erilaisia tuntemuksia ja oireita, unettomuutta … listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. ReiKi-energiahoito voimistaa ja aktivoi kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää jolloin kehon luonnolliset paranemismekanismit käynnistyvät. Se on erinomainen täydentävä ja ihmistä kaikilla tasoilla voimaannuttava hoitomuoto.

 Energiaa virtaa meissä kaikissa aivan luonnostaan. Silloin, kun kehomme energia-väylät toimivat esteettomästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.

Energian kierto on voinut kuitenkin tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, joka voi näyttäytyä hyvinkin eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella.

ReiKi-energiahoito vaikuttaa pehmeästi ja hienovaraisesti yleensä oireiden taustalla olevaan syyhyn, joka ei välttämättä ole ollut tiedossa. 

ReiKihoidolla on mahdollista avata energiatukkeutumia ja nopeuttaa paranemista sekä elämänilon ja harmonian lisääntymistä. ReiKi nopeuttaa kaikkia paranemisprosesseja, syvärentoutus laukaisee stressiä ja tunnetukoksia, kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu, yleinen voimien lisääntyminen, kipujen ja särkyjen helpottuminen. Edistää valaistumisprosessia, omaksi Itseksi tulemista.

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi antaa aina. 

ReiKi-hoito

noin. 1h                                                    

 • 45,00  €     

 

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148