Sinun hetkesi hoitola!

ReiKi-hoito                      

 Rentouttaa, voimistaa, edesauttaa paranemista, lieventää kipuja, edistää omaa hyvinvointia ja tasapainoa…

ReiKi-hoito vaikuttaa suotuisasti ja lievittää muun muassa erilaisia kiputiloja, väsymystä, alakuloisuutta, stressin aiheuttamia erilaisia tuntemuksia ja oireita, unettomuutta … listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. ReiKi-energiahoito voimistaa ja aktivoi kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää jolloin kehon luonnolliset paranemismekanismit käynnistyvät. Se on erinomainen täydentävä ja ihmistä kaikilla tasoilla voimaannuttava hoitomuoto.


Energiaa virtaa meissä kaikissa aivan luonnostaan. Silloin, kun kehomme energia-väylät toimivat esteettomästi, olemme terveitä ja tasapainoisia, elämänhaluisia ja iloisia sekä pääsääntöisesti nukumme levollisesti.

Energian kierto on voinut kuitenkin tilapäisesti tai jopa kroonisesti heikentyä, joka voi näyttäytyä hyvinkin eri tavoin fyysisessä kehossa ja mielen alueella.

ReiKi-energiahoito vaikuttaa pehmeästi ja hienovaraisesti yleensä oireiden taustalla olevaan syyhyn, joka ei välttämättä ole ollut tiedossa. 

ReiKihoidolla on mahdollista avata energiatukkeutumia ja nopeuttaa paranemista sekä elämänilon ja harmonian lisääntymistä. ReiKi nopeuttaa kaikkia paranemisprosesseja, syvärentoutus laukaisee stressiä ja tunnetukoksia, kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu, yleinen voimien lisääntyminen, kipujen ja särkyjen helpottuminen. Edistää valaistumisprosessia, omaksi Itseksi tulemista.

Energiahoidolla ei ole todettuja haittavaikutuksia eli sitä voi antaa aina. 

ReiKi-hoito

noin. 1h                                                    

  • 46,00  €     

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Siirry ajanvaraukseen

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148