Meiltä laadukkaat hoitotuotteet

Hoitolastamme Jyväskylässä on käytössämme  RefectoCil-kestovärit, Ella Baché- ja Académie- ammattisarjat, Phytocéane-voiteet, Camillen 60 -käsi- ja jalkahoitotuotteet, PhD-vahat sekä Pandhy´sokerit,Yumi™Lashes.

 www.rohdos-ala.fi

Kauneus- ja jalkahoitola Cosmeticsissa nautit laadukkailla tuotesarjoilla toteutetuista hoidoista. Meiltä voit myös ostaa laadukkaat kotihoito tuotteet, neuvomme sinua mielellämme. Tule tutustumaan valikoimaan lähemmin kauneushoitolaamme Jyväskylän kävelykadulle. Tarkemmat osoitetiedot löydät täältä.                       

                                                                                                                                                                                                                                                           

ella bacheElla Baché -ammattikosmetiikkasarja:

Ella Baché on erittäin tunnettu ja arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja. Ensimmäinen tuote, heleyttävä vitamiinivoide Crème Tomate on klassikko tänäkin päivänä. Ella Bachélla on vankat perinteet ja vuosikymmenten kokemus ihonhoidosta. Sarjan filosofia perustuu luonnollisiin ”syötävän hyviin” raaka-aineisiin, jotka edistävät sekä kasvojen että vartalon ihon luontaista kauneutta. ”Skin Good Enough to Eat!”

                  

 Académie Scientifique de Beauté- ammattikosmetiikkasarja:

Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja Académie Scientifique de Beauté valloittaa monipuolisuudellaan. Académie sopii laatua arvostavalle käyttäjälle. Tuotteiden tehoaineet on valittu huolella ja niiden pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. Académie-tuotteilla saadaan aikaan näkyviä ja kestäviä tuloksia sekä kotona että kauneushoitolassa.

Ihoa hoidetaan yksilöllisesti tieteellisen, kolmivaiheisen menetelmän avulla:

Vaihe 1: Puhdas, raikas iho on valmis vastaanottamaan hoitotuotteiden hyvät vaikutukset.
Vaihe 2: Kosteutettu iho on tasapainoinen ja se sekä näyttää että tuntuu hyvältä.
Vaihe 3: Ihon yksilölliset erityistarpeet tarvitsevat tehokasta täsmähoitoa.

                           

phytoceane tuotteet

Phytocéane-tuotesarja:

Bretagnen Saint-Malo sijaitsee Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Sen satama on tarjonnut aikojen alusta lähtöpaikan seikkailuille kaukaisiin maihin. Sieltä on tehty tutkimusmatkoja maapallon joka puolelle, kaukaisille merille ja aarresaarille. Phytocéane on syntynyt noiden seikkailujen inspiroimana. Sen luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Hemmottelevat hoidot ovat hakeneet inspiraationsa Aasiasta.

Kosteutus kaunistaa: Jokainen Phytocéane-tuote pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näin iho on jatkuvasti suojassa kuivuuden aiheuttamilta ongelmilta, joita ovat mm. ärtyisyys, läikikkyys, hilseily ja rypyt. Hyvin kosteutetun ihon on helppo hyödyntää myös muiden raaka-aineiden teho.

Merten kultaa: Syvyyksistä löydetty ja merten kullaksi nimetty levä, Jania Rubens, on kehittänyt erityisen puolustusjärjestelmän, joka suojelee sitä ympäristön rasitteilta. Tämän kykynsä ja poikkeuksellisen mineraalipitoisuutensa ansiosta Jania Rubens tarjoaa iholle kosteutta ja suojaa harvinaisen tehokkaalla tavalla. Se on vaikutuksiltaan niin ainutlaatuinen, että tutkijat ovat lisänneet sitä lähes jokaiseen Phytocéane-tuotteeseen.

Kestävää kehitystä: Phytocéane-tuotteissa on luonnollisia, korkealaatuisia ja huolellisesti tutkittuja merellisiä vaikuttavia aineita. Niiden kerääminen, viljely ja valmistus hoitaviksi tuotteiksi noudattavat kestävän kehityksen periaatteita. Sekä ihosi että luonto ovat tasapainossa.