Mesoterapia

Tule kokemaan neulattoman mesoterapian nuorentava vaikutus

Kauneushoitola Cosmeticsissa pääset nauttimaan neulattoman mesoterapian tuloksista. Tämä todellinen nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektroosmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa.

Hoidon kesto on noin 1,5 h.sis. timanttihionnan. Caretech-mesoterapiahoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4 - 6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1 - 2 viikkoa. Ota yhteyttä ja varaa aika tai tiedustele lisää!

Mesoterapian hinta

  • Timanttihionta+Neulaton mesoterapia 140,00 €, sarjahoidoista -20 %.
  • Yhdistä mesoterapia muihin hoitoihin. Todellinen taikahoito: timanttihionta+ neulaton mesoterapia + radiofrekvenssi RF-kiinteytyshoito 240,00 €.

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

lahjakortti

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148

Edustamamme tuotemerkit

Ella Bachè, Académie Scientifique de Beauté, Phytocéane, Kryolan, RefectoCil, Camillen 60 ja PhD. Tuotteisiin voit tutustua liikkeessämme tai täällä.