Radiofrekvenssihoito

RF -ihon kiinteytyshoito hoitolassamme Jyväskylässä

Radiofrekvenssihoito eli RF-kiinteytyshoito iholle on tulevaisuuden kasvohoito kiinteytykseen ja ryppyihin. Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Hoitolassamme pääset kokemaan RF-hoidon tehon. Varaa aika!

Silmänympärysalueen kiinteytyshoito

Caretech RF-Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä, joka sekin hyödyntää radiotaajuustekniikkaa. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Suosittelemme 6 - 8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi 1 - 2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1 - 2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoitojen hinnat

Olemme avoinna

Ma-pe 9-18
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tilaa lahjakortti hoitolaamme!

Anna lahjaksi hetki hyvinvointia ja kauneutta. Lahjakortin saat liikkeestämme tai tilaamalla sen lomakkeella.

lahjakortti

Soita ja varaa aika!

(014) 612 148

Edustamamme tuotemerkit

Ella Bachè, Académie Scientifique de Beauté, Phytocéane, Kryolan, RefectoCil, Camillen 60 ja PhD. Tuotteisiin voit tutustua liikkeessämme tai täällä.